“Als mijn probleem maar wordt opgelost”

Vragen en antwoorden met Buzzmaster
Het is een gezellige huiskamer, die van de KSF in Theater De Spiegel in Zwolle. Er staan sofa’s om in weg te zakken, en liggen kleden op de grond en muzikant Marcel Harmsen zorgt voor sfeer.

Buzzmaster
Maar er staat ook iemand met een batterij laptops voor zich in de hoek van het podium. Dat is Elise Fikse van Buzzmaster. Ze zorgt vandaag voor het ‘klantcontact’. Dat wil zeggen: het contact tussen de zaal (en de kijkers thuis) en de sprekers in de huiskamer op het podium. 

KSF-gevoel
De zaal zit behoorlijk vol, ondanks de onzekere tijden rond de pandemie. We zijn blij dat we elkaar weer zien, we zijn blij dat we ‘het KSF-gevoel’ weer samen kunnen beleven, zoals muzikant Marcel Hermen zingt. En ook thuis delen mensen in dat gevoel, ze doen online mee met het KSF-Jaarcongres. Ze kunnen inloggen bij Buzzmaster en vragen stellen aan presentator Rens de Jong en de sprekers van vandaag.

Selfie
Maar eerst stelt Buzzmaster zélf wat vragen. Bijvoorbeeld hoe lang je al in het klantcontact werkt. Gemiddeld is dat behoorlijk lang, zo’n 10 a 15 jaar. Elise Fikse vist er zelfs iemand uit die al ‘meer dan dertig jaar’ in de branche werkt. Fiske wijst op de selfie: “Nou, u ziet er nog goed uit!”

Oplossing
Een andere vraag is of de mensen in de zaal extra zouden betalen als ze een echt persoon aan de lijn krijgen als ze bellen met een bedrijf of organisatie. Best wel, zo blijkt. Mits ze dan ook wel echt goed geholpen worden. Dat is ook de uitkomst als de Buzzmaster de respons uit de zaal in een wordcloud op het scherm zet. “Oplossing” staat groot in het midden. En “Snel antwoord. Snel geholpen worden.” Precies, zegt de voorzitter van vandaag: “Als mijn probleem maar wordt opgelost.”   

Voeg toe aan selectie