Sessie: Verint

Closing the gap

Het is druk in de bar van Theater De Spiegel in Zwolle. Maar er wordt niet geschonken. In plaats daarvan serveert Verint ons de resultaten van een onderzoek naar de Engagement Capacity Gap.

Echt bereiken
Er bestaan hoge verwachtingen bij de CE en CX van AI-trajecten bij bedrijven en organisaties, vertelt de host van de presentatie. Maar als je gaat kijken naar daadwerkelijk meetbaar resultaat van dergelijke trajecten zie je dat het flink tegenvalt. “Hoe zorg je dat je de gewenste verbetering in customer care, bijvoorbeeld in klanttevredenheid, ook echt bereikt?” 

Onderzoek en aanbevelingen
Daar heeft Verint, specialist op het gebied van technologie en datagedreven klantcontact, onderzoek naar gedaan. En daar is een aantal aanbevelingen uit voortgekomen. Een van de tips, vertelt de host, “Denk breder dan je eigen team of je eigen afdeling.”

Ervaringen aan de ronde tafels
Na de presentatie wordt er verder gepraat aan drie ronde tafels. Drie organisaties delen hun ervaringen met AI-trajecten: Florius (real-time, agent assist, speech analytics); Nationale Nederlanden (backoffice, operations manager, wfm cloud); en Van Lanschot (identity analytics, fraud detection, voice biometrics). Een uitnodiging om te leren van collega’s!

Voeg toe aan selectie