De inzichten van vandaag

In de pauze is er tijd voor een kleine terugblik. Welke inzichten zijn er al opgedaan? Wat neem je mee na vandaag?

“Er is heel veel gaande qua innovatie en middelen om de customer experience mooier en makkelijker te maken. Maar er is voor ons ook nog een hoop te doen. Voor mij is dat een grote en leuke uitdaging. En het positieve is dat ik er niet alleen voor sta.”

Cristina Oosterbaan-Comellini
Hoogheemsraadschap van Delfland, coördinator KCC

 “Ik denk dat de branche zich doorontwikkelt en dat het niveau van klantenservice overal een stuk hoger wordt. Hierdoor wordt de ervaring van de consument steeds positiever. Je kunt dus zeggen dat we goed bezig zijn.”

 

Andre Hahn
Directeur Stichting Infofilter

“Wat ik meeneem is dat er veel vacatures zijn. Ik hoop dat bedrijven meer gaan kijken naar mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Er is veel meer mogelijk. Er is een heel potentieel aan werkzoekenden dat volgens mij heel goed past in deze sector.” 

Ruben Ham
UWV, landelijk adviseur werkgeversdiensten

“Er blijft genoeg te doen. Het positieve is dat er dus genoeg ontwikkelingen zijn waardoor de branche in beweging blijft. Het minder positieve? Sommige dingen zijn niet erg veranderd. De plek van klantenservice binnen organisaties mag bijvoorbeeld echt nog wat prominenter.”

Josephine Hofsté
Directeur Pro Education Paramedische Opleidingen
Voeg toe aan selectie