Service als onderscheidende factor

De Klantenservicefederatie is een jonge, bruisende branchevereniging voor klantcontact en dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland. Samen met leden werken we continu aan de kwaliteit van klantcontact in een steeds veranderende omgeving.

Informeren over en duiden van technologische, maatschappelijke, sociale en HR-ontwikkelingen zien we als belangrijke taken. En daarmee willen we o.a. het onderscheidend vermogen van onze leden vergroten: service is de onderscheidende factor in de huidige markt.

Met meer dan 200 leden en meer dan 155.000 mensen die dagelijks werkzaam zijn in het vak, hebben we een serieuze verantwoordelijkheid. Doe je met ons mee?

Wat doen we?

  • Kennis delen: leden kunnen deelnemen aan zo’n 30 expertsessies per jaar, het KSF Jaarcongres, het KSF HR-congres, de KSF Inspiratiedag voor technologie en vele andere online en offline bijeenkomsten. Via onze websites, onze LinkedInpagina, onze podcasts, een toolbox, whitepapers en de nieuwsbrief stellen we uiteenlopende kennis beschikbaar en delen we tips.
  • Het vakgebied klantcontact herpositioneren we met het initiatief ‘Klantenservice Next Level’. Verschillende panels, bestaande uit leden en niet-leden, denken daarover mee over 7 servicethema’s.
  • Onze community Customer & Co, de leukste community voor iedereen die werkzaam is in klantcontact, met ruim 1000 leden. Iedere maand een kijkje in de keuken van een contactcenter of van webcare
  • Onderzoek in de sector: we brengen benchmarkcijfers uit.
  • Certificering: branchecertificaten voor medewerkers en coaches en een ISO-certificaat voor contactcenters.
  • Belangenbehartiging in politiek Den Haag: we maken ons hard voor de positie van ons vakgebied en dragen bij aan de collectieve ontwikkeling van de sector.

Wil jij de positie van klantcontact in je organisatie verbeteren? En wil jij in gesprek met vakgenoten over keuzes op het gebied van mensen, processen en technologie om klaar te zijn voor morgen? Doe met ons mee: we ontmoeten je graag!

Ga voor meer informatie over onze activiteiten en het lidmaatschap naar onze website of neem direct contact op via 070- 7620764

 

Voeg toe aan selectie