Sessie: Pegamento

Videobellen met klanten: een succesverhaal

Door de pandemie heeft het gebruik van video thuis en op het werk een hoge vlucht genomen. Daar weten de mannen van Pegamento alles van. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere beeldbellen. Wat zijn hier de voordelen van? En hoe kun je het inzetten in je bedrijf?

Een oplossing voor veel problemen
Joost Dijkhuis van Pegamento benadrukt de laagdrempeligheid van hun product. Je hebt er geen speciale app voor nodig, het werkt op ieder mobiel apparaat. De gebruiker wordt gebeld door een onbekend nummer, en de medewerker is niet zichtbaar. 

De medewerker kijkt mee, en voorkomt zo veel miscommunicatie. Bij haperende CV-ketels, bij een eerste inspectie van een appartement door een woningbouwcorporatie, wanneer je schade aan je auto hebt en het resultaat aan je verzekeraar wilt laten zien. Zelfs in de zorg zou beeldbellen een oplossing zijn. Als je je zorgen maakt over een moedervlek, is het heel handig om die eerst even via beeldbellen aan de dokter te kunnen laten zien. Dat scheelt je weer een plek op het spreekuur. 

Helemaal naar Groningen 
Ook in de zaal zitten veel mannen en vrouwen die wel zien hoe beeldbellen geïntegreerd kan worden in hun klantcontact. Bijvoorbeeld de medewerker van een gemeente die het geschikt vindt voor de meldingen over problemen in de openbare ruimte. De losliggende stoeptegels en de haperende lantaarnpalen. En voor mensen die liever niet naar het gemeentehuis komen, in verband met hun privacy bijvoorbeeld. Ook zij zijn geholpen met beeldbellen. 

Het verhoogt de productiviteit, het verhoogt de klanttevredenheid. Zoals een kennis van Joost Dijkhuis zei: had ik deze app vorige week maar gehad. Dan had ik niet helemaal naar Groningen hoeven rijden.

Voeg toe aan selectie