Wat heb je nodig om ‘s ochtends aan te staan?

Omdat we het vandaag over on/off gaan hebben, wilden we van de bezoekers van de middag graag weten: hoe zorg jij ervoor dat je ‘s ochtends aan staat? Wat moet er gebeuren voordat jij op je werk kunt knallen?

Stefanie: “Mijn autoritje naar het werk. Lekker met de radio aan. Radio 1, want ik hou van rustig gepraat. Behalve rond kerst, dan moet Sky Radio aan.” 

Anne: “Ik heb in de auto juist keiharde muziek nodig. Niet te veel geklets, dat doe ik liever zelf. Nee, liever keiharde hits die ik keihard mee kan zingen. Vanochtend was dat ‘Radio Ga Ga’ van Queen.”

Stefanie van den Heuvel & Anne van Maanen
Elho

“Thuis begin ik met koffie en een krant. Als ik de auto instap, zet ik graag een podcast op. Wel eentje met een beetje inhoud, geen slap geouwehoer. Op dit moment luister ik naar ‘Gefixt’, en dat is een aanrader. Als ik daarna op mijn werk kom, ben ik helemaal opgeladen om aan de slag te kunnen.”

Dennis van der Veen
Ikea

“Ik heb kinderen. Ik heb dus niks nodig. Ik sta automatisch aan zodra zij ‘s ochtends op het bed springen.”

Pepijn Rijk
Assist You Group

“Ik zit elke dag een uur in de auto. Dan bedenk ik altijd wat ik die dag allemaal moet doen. Ik maak mijn to do list terwijl ik rij.”

Maarten Brokkig
Assist You Group

“Ik word elke dag al ‘aan’ wakker. Ik heb ooit ergens gelezen dat je aan het begin van de dag alvast moet bedenken wat voor leuke dingen je allemaal gaat doen die dag. Daar krijg je positieve gedachten van. Dus vanochtend dacht ik al even aan dit evenement. Waar je mee wakker wordt, bepaalt je dag.”

Mohamed Abdallaoui
Tracebuzz/ Parkey

“Ik heb echt een heel ochtendritueel. Ik neem er ruim de tijd voor: anderhalf uur. In die tijd drink ik drie bakken koffie en kijk ik het nieuws. Als ik dat heb gedaan, kan ik er weer helemaal tegenaan.”

Jordi Paeper
Ahold Delhaize

“Ik heb drie kinderen, en die heb ik in een half uur tijd klaar om naar school te gaan. Ja, dat is echt knallen. Pas als zij de deur uit zijn, kan ik even rustig met een kop koffie zitten. Als die op is, kan ik echt beginnen.” 

Sanne Zwinkels
Albert Heijn
Voeg toe aan selectie